Ga naar hoofdinhoud

Over Team-Focus

Team-Focus

Voor altijd anders. Dat begint met beseffen dat je altijd een keuze hebt. Bij Team-Focus geloven we dat als je je daar bewust van bent, je blijvend kunt groeien en veranderen.

Team-Focus is een professioneel trainings- en coachingsbureau. Wij helpen jou inzicht te krijgen in je houding en gedrag op persoonlijk niveau en in teamverband.

Niet alleen praten over hoe het anders kan, maar het ook ervaren.

Ervaringsleren of Ervaringsleer passen we toe om je bewust te maken van gedrag, attitude en keuzes. Door te doen geven wij je de ervaring dat het anders kan dan je gewenning of gewoonte is. Want doen is de beste manier van denken. We doen dat vooral buiten – waar je weg uit je vertrouwde omgeving of standaard werkplek bent.

Bekijk alle opleidingen
Bekijk alle teamtrainingen

Contact

Heb je nog vragen?

Neem contact op!

Contact

Heb je nog vragen?

Neem contact op!

Ervaring in Ervaringsleer

Mensen hun bijzondere kwaliteiten en potentie laten ervaren? Groei realiseren? Dat doen we bij Team-Focus al decennialang. Met een enorme ervaring in onder meer de jeugdzorg, profit en non-profitorganisaties, grote en kleine bedrijven kunnen we met zekerheid zeggen: wij kunnen jou helpen.

Alles wat we doen, doen we goed.
Met veel passie, creativiteit, plezier en altijd met een duidelijk resultaat voor ogen.

Onze jarenlange kennis en ervaring vullen we nog iedere dag opnieuw aan met nieuwe inzichten, zoals DiSC en The 5 Behaviors van Patrick Lencioni. Zo helpen we organisaties, teams en individuen dagelijks in hun ontwikkeling.

Als professioneel opleider en trainings- en coaching bureau werkt Team-Focus enkel met gecertificeerde medewerkers. Zo garanderen wij jouw groei.

Doe, ervaar, leer!

Verder lezen:

Wanneer start jij je laatste training ooit?

Bel met Team-Focus via Dennis 06 285 626 39 of Jean-Paul 06 466 216 07.