Ga naar hoofdinhoud

Opleidingen

Jouw laatste opleiding ooit. Die volg je bij Team-Focus!

Ben je op zoek naar een training voor je team?
Klik hier om naar alle teamtrainingen te gaan.Jouw laatste opleiding ooit

Met onze opleidingen kies je voor blijvende groei. Sterker nog: met een opleiding van Team-Focus groei je voor altijd. Je kunt bij ons terecht voor verdieping en verbreding op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling en teamontwikkeling.

Effectief en daadkrachtig functioneren of je persoonlijk en professioneel ontwikkelen als medewerker, manager of directie: wat je redenen ook zijn om een opleiding te volgen, bij Team-Focus volg je jouw laatste opleiding ooit. Door resultaat- en doeltreffend te werk te gaan, maak je een verdieping in je bewustzijn en daarmee in je gedrag en keuzes. Daardoor krijg je inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen. Het resultaat is duurzame groei voor jou als collega, als professional en als mens.

Welke opleiding?

Durf jij het aan om naar jezelf te kijken als professional én als mens? Bij Team-Focus helpen wij je op verschillende gebieden waar jij in kunt groeien. Zo creëren we bewustzijn van een bepaald gewend gedrag of houding.

Onze verschillende opleidingen zetten de deur voor je open naar wie je bent en wie je wilt worden.

De Basisopleiding Ervaringsleer is iets voor jou wanneer je concreet aan de slag wilt met persoonlijke ontwikkeling of als je een stevige basis wilt om aan de slag te gaan als trainer Ervaringsleer. Deze opleiding is te vinden op onze website ervaringsleren-nederland.

Aan de slag met DiSC? Dan wordt jouw laatste opleiding ooit de opleiding voor Certified DiSC trainer. Bekijk hem hier.

De opleiding Leiderschapsreis Oostenrijk is niet zomaar voor iedereen.
We vragen volledige inzet, lef en drive om je open te stellen. Daarnaast nemen we alleen mensen mee die echt de ambitie hebben om hun leiderschapskwaliteiten te verbeteren. We nemen maar een select aantal mensen mee.
Bekijk hier of jij in aanmerking komt voor de Team-Focus Leiderschapsreis Oostenrijk.

Moeilijk om te kiezen?

Een keuze maken voor de meest geschikte opleiding is niet altijd even makkelijk. Daar helpen we je dan ook graag bij. Bel Dennis 06 285 626 39 of Jean-Paul 06 466 216 07 of mail naar [email protected] voor een persoonlijk advies.