Ga naar hoofdinhoud

Dit is het moment

Wacht niet langer en zet je team in beweging met een effectieve teamtraining. Een training van Team-Focus is jouw laatste training ooit. Je medewerkers veranderen voorgoed. Vergeet al het andere en focus je op echte, blijvende groei. Zo versterk je de samenwerking en krijg je een effectief team.

Teamtraining met Ervaringsleer

Bij Team-Focus ben je op het juiste adres voor een teamtraining met de methode Ervaringsleer. Wij geloven namelijk dat je door simpelweg te doen en te experimenteren groei faciliteert. Omdat je ziet en ervaart dat het anders kán dan dat je tot nu toe gedaan hebt. Je realiseert je dat je een keuze hebt.

Kies een teamtraining die bij jouw team past op het gebied van Lencioni, DiSC of een Bedrijfscultuur Traject of ontdek de kracht van het team met een Teamtraject.

Is een teamtraining iets voor mij?

Die vraag kun je alleen zelf beantwoorden. Maar laten we het zo stellen: als jij wilt dat je team blijvend groeit is dat al een stap in de goede richting. Vraag jezelf eens af: wil jij samen werken aan een open en positief team? Aan een team waarin ieder afzonderlijk teamlid zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en afscheid neemt van de slachtofferrol? Deze teamtrainingen zijn geschikt voor nieuwe teams die voor het eerst met elkaar samenwerken, maar ook voor doorgewinterde teams die een nieuwe, frisse blik kunnen gebruiken.

Kies een training die bij jouw team past.

Op zoek naar een opleiding? Klik dan hier.

Eerst meer weten voor je je keuze maakt of hulp nodig? We gaan graag met jou in gesprek. Door goed te luisteren en vragen te stellen, geven we je een advies op maat dat precies aansluit bij de behoeften van jouw team. Bel Jean Paul 06-46621607 / Dennis 06-28562639 of mail naar [email protected].