Ga naar hoofdinhoud

Je moet het zelf doen!

Anders doen

39549 B29 2656 4667 AA32 155 B2 E61096 A

15 november 2023, 20.00 uur


Iedereen heeft een verhaal. Dat van Joseph Oubelkas (1980) gaat over omgaan met tegenslag en verandering. Over keuzevrijheid en doorzettingsvermogen. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij krijgt 10 jaar celstraf en belandt onschuldig in een gevangenis in Marokko.

Onafhankelijk onderzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst uit dat er geen enkel bewijs is. Ondanks de onterechte opsluiting en het harde gevangenisleven besluit Joseph er het beste van te maken. Hij relativeert, waardeert het kleine, koestert wat hij heeft en zet zijn verdriet, woede en frustratie om in positieve energie. Na 1637 dagen komt hij vrij: sterker, positiever en veerkrachtiger dan ooit.

Joseph’s verhaal is even bizar als inspirerend. Met zijn levensveranderende ervaring heeft hij inmiddels tienduizenden mensen geraakt, ontroerd, gemotiveerd en verder geholpen in het leven. Een lezing bijwonen of zijn boeken lezen zet je aan het denken, maakt je bewuster en geeft een enorme energieboost!

Bestel hier je ticket : https://shop.compoticketing.eu

89 E45 EDE DD1 B 4603 8 AB4 AACAC02 F05 EA

20 september 2023, 20.00 uur

Ferry Zandvliet is een veelgevraagd spreker in binnen en buiteland. Samen met nog drie vrienden overleefde Ferry de aanslag op het Bataclan theater in Parijs op 13 november 2015 waar 89 mensen werden doodgeschoten. Een afschuwelijke ervaring die hem juist minder bang en boos maakte en meer uit het leven liet halen.
Ferry vertelt een verhaal over persoonlijk leiderschap op uiterst inspirerende wijze met een flinke dosis Rotterdamse humor.

Ferry werd per ongeluk bekend bij het Nederlandse publiek na een interview met Humberto Tan vlak na het overleven van de afschuwelijke Bataclan aanslag in Parijs. Ferry welbespraaktheid en constructieve kritiek op de hulpverlening toentertijd werd groots opgepakt door Interpol en de Verenigde Naties.

Nu een aantal jaar later reist Ferry als keynote speaker en bestseller auteur de hele wereld over. Zijn verhaal is inmiddels gegroeid tot en inspirerende persoonlijk leiderschap keynote welke wordt gehoord van Hengelo tot Honolulu.

Door Ferry’s authentiek Rotterdamse manier van vertellen maakt het dat je als toehoorder meegezogen wordt in zijn verhaal, je bent er echt bij en zal met veel stof tot nadenken en praktische tips weer naar huis gaan.

Ferry’s verhaal wordt op zeer veel diverse plekken gehoord: LinkedIn, Homeland Security, Lowlands, Google, Interpol, KPMG, United Nations etc.

Bestel hier je ticket : https://shop.compoticketing.eu

FAAB8949 E1 A4 408 F 9806 AF476 D67 BEC6


22 maart 2023, 20.00 uur

Redo deelt zijn bijzondere levensverhaal over het opgroeien met een beperking

aan mensen wereldwijd. Hij spreekt over het omgaan met vooroordelen,

tegenslagen, angst en persoonlijke onzekerheden. Over het vinden van je passie en het behalen van je doelen.

Redo gelooft dat met de juiste instelling en mentaliteit alles mogelijk is, zolang je voor jezelf maar geen excuses creëert.

Bestel hier je ticket : https://shop.compoticketing.euB20812 C5 AA55 45 D3 A909 F5 F072852378

9 mei 2023, 20.00 uur

Leef je of word je geleefd?

Mijn naam is Paul Ramakers en 19 februari 2019 markeert de start van mijn nieuwe leven. Een eerlijk leven, waarin ik eigenaar ben van mijn eigen beslissingen. Authentiek en trouw aan mijzelf. Een leven, waarin ik de situatie controleer in plaats van andersom. Bepakt met mijn verhaal trek ik de wereld door om ogen te openen. Een brutaal eerlijk verhaal dat ik, met een gezonde dosis humor en zelfspot, met iedereen deel die het horen wil. Een verhaal waarbij het niet om mij draait, maar om jou. Een verhaal zonder standaard script, zonder powerpoint. Niet overal hetzelfde, maar overal precies dat wat er op dat moment nodig is.

Laten we samen op reis gaan. Een reis van de wereld van de wil, naar de wereld van het doen. Hoever liggen deze werelden voor jou uit elkaar?

Misschien de eye-opener te ontdekken wat je nu eigenlijk wil of juist het inzicht dat wat je doet wellicht niet bij je past en dat wat je doet gevolgen heeft waar je op dit moment van wegkijkt. Ik geloof er namelijk in dat als je “willen” en “doen” aan elkaar verbindt, je niet alleen gelukkiger en gezonder bent, maar ook succesvoller.

Authenticiteit…

Geen gelikt praatje dat aan de oppervlakte blijft, maar een herkenning voor diegene die brutaal eerlijk naar zichzelf durft te kijken.

Bestel hier je tickets : https://shop.compoticketing.eu