Ga naar hoofdinhoud

Als alles verandert in één moment

Event

Bestsellerauteurs Joseph Oubelkas en Ferry Zandvliet gaan samen het podium op in het MECC in Maastricht. Op vrijdag 8 juli 2022 zullen beide sprekers om 15.00 uur een lezing verzorgen.

Beide sprekers hebben een levens veranderende ervaring meegemaakt. Ferry's leven veranderde plotseling totaal in theater Bataclan in Parijs terwijl hij met vrienden aan het genieten was van een biertje en rockmuziek. Hij overleeft een terroristische aanslag ternauwernood.

Joseph was carrière aan het maken in het buitenland en was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Hij wordt onterecht beschuldigd van betrokkenheid in een grote drugsvangst en belandt in een Marokkaanse gevangenis. Hij komt pas thuis na 1637 dagen.

Deze ervaringen hebben Joseph en Ferry onverwacht op een totaal ander levenspad gezet. Beiden weigeren slachtoffer te zijn van wat hen overkomen is. De mindset, relaties, liefde en keuzes die hieruit voortkomen heeft hun beider levens verrijkt. Hun pad kruist nu op het podium.

In het prachtige auditorium van het MECC is dit de lezing waar je bij moet zijn. Team-Focus heeft het initiatief genomen om de sprekers samen dit podium te bieden. En dit is niet toevallig. Team-Focus richt zich op teamontwikkeling waarbij mindset en het kiezen van de verantwoordelijke rol gestimuleerd wordt. Ferry en Joseph zijn een voorbeeld als het gaat om het pakken van juist die rol.

Kom je met jouw team, collega's, vrienden of familie naar deze middag om de werkweek met een boost aan inspiratie af te ronden of om persoonlijk verrijkt te worden? Hoe dan ook...wees erbij en klik op de onderstaande link voor tickets.

Joseph en Ferry vertellen hoe kiezen voor liefde, verbinding en vertrouwen ondanks grote tegenslagen mogelijk is. Hoe ga je hiermee om? Hoe ga je anders doen?