A mind that is stretched by a new experience can never go back to it’s old dimensions. – Oliver Wendell Holmes

Breek weg van de traditionele manier van leren en maak Oostenrijk tot jouw klaslokaal. Ga de uitdaging aan en verbreed jouw horizon. Vorm banden met de deelnemers en trainers, die delen in dezelfde successen, ervaringen en ontdekkingen. Het ontdekken van de nieuwe omgeving, het krijgen van andere inzichten en het vormen van nieuwe relaties zal soms het uiterste van je vragen. Alleen zo kom je tot de kern.

Werkwijze

Tijdens deze reis geven wij geen antwoorden, we stellen alleen maar vragen. Vragen waardoor jij jouw antwoorden vindt. Tijdens deze reis leer je op verschillende manieren van de natuur en alles wat zich daar aandient, van de spiegel die elke deelnemer voor je is en van je eigen ervaringen en reflectie daarop. Daarmee vergroot je jouw bewustzijn. De omgeving versterkt op ongekende wijze de impact van het programma.

Resultaat

Zelfbewustzijn, zelfsturing en zelfregie. Je komt terug met een beter begrip voor de wereld om je heen, meer bewustwording over je eigen houding en gedrag en meer vertrouwen in jezelf en anderen. De keuze is aan jou.

DATA 2020

Locatie Introductie Oostenrijk Terugkomdag
Bauern Lodge Oostenrijk 4 september Maastricht 5 tot en met 9 oktober Höfen 6 november Maastricht

De prijs voor deze dagen bedraagt 3500 euro per persoon ex btw

Start typing and press Enter to search