team_pyramid_042414a-small

Team-Focus, specialist op het gebied van teamperformance, heeft de volmacht om het officiële Team Development programma van Lencioni aan te bieden. Team-Focus is hiermee voorloper op het gebied van teamontwikkeling en de eerste aanbieder van dit product in Nederland. Een baanbrekend programma voor teams die zich verder willen ontwikkelen.

In het programma wordt gebruik gemaakt van het Five Behaviours profiel. Dit profiel geeft zowel individuele alsook team feedback. Het doel van dit programma is simpel: Het faciliteren van een leerervaring, die professionals en organisaties helpt te ontdekken hoe ze een hecht en effectief team kunnen bouwen.

Het Five Behaviors model

Het Five Behaviors model is gebaseerd op het model van Lencioni, dat hij heeft beschreven in zijn internationale bestseller: “The five dysfunctions of a Team”. Met dit programma leren deelnemers hoe ze als team scoren op de key- items van het model: vertrouwen, openheid, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten. Op basis van deze inzichten gaan wij aan de slag met het team, om de samenwerking te verbeteren.

+ DISC

Verder wordt dit programma gecombineerd met DISC, een model dat personen helpt om zichzelf en andere beter te begrijpen. Door gebruik te maken van de resultaten uit DISC en Lencioni, zijn deelnemers in staat om een beter en sterker team te creëren. Lencioni en DISC is daarmee een uitstekende combinatie.

Five-Behaviors_Logo_Horizontal

Start typing and press Enter to search