coaching

“What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.” — Ralph Waldo Emerson

Veel bekende bedrijven in binnen- en buitenland maken al gebruik van coaching. Door middel van coaching verhogen zij de medewerkerstevredenheid, wordt de productie verbeterd en de organisatie versterkt. Wilt u net als deze bedrijven ook het daadwerkelijk potentieel van uw organisatie ontdekken? Start dan met een coachtraject bij Team-Focus.

Wat is coaching?

Volgens het woordenboek is coaching het begeleiden van een persoon of groep in een leerproces om de professionaliteit en het functioneren te verbeteren. Maar coaching is zoveel meer dan dat voor mensen die het ervaren hebben. Voor velen is het een life changing event dat hun kijk op werk en leven ingrijpend heeft veranderd. Het helpt mensen om hun ongekende potentieel aan te boren en zo hun creativiteit en productiviteit te verhogen.

Voor wie?

Coaching is een geweldige methode om mensen te helpen hun ongekende potentieel aan te boren. Aangezien het de passie en ook de missie van Team-Focus is om mensen te stimuleren bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling, bieden we coaching aan.

Zeker binnen de huidige complexe en onzekere maatschappij wordt het steeds belangrijker, om zorg te dragen voor je eigen ontwikkeling. Met Coaching kan dit. In een prikkelend en creatief proces, word je als coachee geïnspireerd om het maximale uit jouw persoonlijk en professionele potentieel te halen.

Onze werkwijze

Wij zien in dit proces de coachee als expert op het gebied van zijn eigen leven en werk en wij geloven dat iedere mens ten diepste zelf weet wat hij of zij wil. Op basis van deze uitgangspunten zorgt de coach voor het uitdagen en ondersteunen van de klant bij het leerproces. De verantwoordelijkheid voor het leerproces ligt echter altijd bij de klant zelf.

Een coach van Team-Focus:

  • Helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven en concrete doelen te bepalen
  • Brengt inspiratie om je doelen te realiseren en in actie te komen. Door de verantwoordelijkheid over je eigen leven weer zelf in de hand te nemen
  • Zal je motiveren om vol te houden en niet op te geven. Een coaching sessies gaat alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jouw willen
  • Is een spiegel en ziet wat de beperkingen in je gedrag zijn die jij zelf niet ziet. Coaching zorgt ervoor dat je deze beperkingen uit de weg ruimt en zo de weg vrij maakt voor het bereiken van de gestelde doelen

Door dit individuele coachingstraject te combineren met DISC, krijg je sneller inzicht in je sterke kanten, waardoor je gemotiveerd wordt en aan welke manier van communiceren jij de voorkeur geeft. Deze combinatie werkt als Performance versneller.

Start typing and press Enter to search