Team Traject

Doe, ervaar, leer! En krijg inzicht in jezelf, je collega’s en je organisatie. Leer denken in mogelijkheden en neem verantwoordelijkheid! Ontdek de kracht van het team en ontdek de kracht van jezelf zowel op individueel vlak als in het groepsproces. Leer dat je op elkaar kunt bouwen en ervaar dat het niet allemaal van één man of vrouw hoeft af te hangen.

Met ervaringsleren brengen we processen op gang die ook op de werkvloer spelen. Samenwerken, overleg, irritatie, initiatief nemen, beslissingen nemen, frustratie, succes en plezier; alles komt aan bod..

DISC TRAINING

Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DISC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen. De DISC Analyse geeft je in begrijpelijke taal en in een helder kleuren-diagram, zicht op jouw eigen gedragsvoorkeuren, in relatie tot de voorkeuren van anderen. De DISC Analyse benoemt persoonlijke groei- en ontwikkelgebieden en geeft tips voor de communicatie met anderen.

LENCIONI TRAINING

Team-Focus, specialist op het gebied van teamperformance, heeft de volmacht om het officiële Team Development programma van Lencioni aan te bieden. Team-Focus is hiermee voorloper op het gebied van teamontwikkeling en de eerste aanbieder van dit product in Nederland.

Het doel van het programma The Five Behaviors of a Cohesive Team™ is simpel: Het faciliteren van een leerervaring, die professionals en organisaties helpt te ontdekken hoe ze een hecht en effectief team kunnen bouwen…

SUMMIT

Team-Focus Summit, is echt een unieke ervaring. De top bereik je alleen met het juiste materiaal. Motivatie, attitude, zelfkennis, communicatie en samenwerken zijn hard nodig om de tocht naar boven vol te houden. In deze training ligt de focus dan ook op wat je nodig hebt om te presteren als individu en als team. Deze reis door de Franse of Zwitserse Jura duurt 5 dagen. Het uiteindelijke doel is het letterlijk behalen van de top als team. Uiteraard wordt de training begeleid door ervaren professionals, waarbij veiligheid een belangrijk item is…

Start typing and press Enter to search