Cultuur Traject

“Change will not come if we wait for some other person or other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek.” Barrack Obama

Cultuur is de belangrijkste barrière voor organisatieverandering. Tegelijkertijd is het een fundamentele voorwaarde voor verandering van de organisatie. Keer op keer blijkt de menselijke factor de kritische succesfactor te zijn, die bepalend is voor het slagen of mislukken van veranderingen. Uiteindelijk wordt het resultaat van veranderingen bepaald door de mate waarin ze door mensen worden geaccepteerd en gedragen..

DISC training

Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DiSC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen. De DISC Analyse geeft je in begrijpelijke taal en in een helder kleuren-diagram, zicht op jouw eigen gedragsvoorkeuren, in relatie tot de voorkeuren van anderen. De DISC Analyse benoemt persoonlijke groei- en ontwikkelgebieden en geeft tips voor de communicatie met anderen..

Organisatie opstellingen

verandermanagement

Verandermangement

Het begint allemaal met bewustwording. Bewust worden van de effecten van houding & gedrag op het individu en het team. En uiteindelijk op de organisatieontwikkeling. Dit kan natuurlijk niet los worden gezien van missie, visie en organisatiedoelen. Want hoe breng je de missie en visie in lijn met het potentieel binnen de organisatie ?

Start typing and press Enter to search