Welkom, leuk dat je interesse hebt in een van de opleidingen van Team-Focus!  Selecteer de gewenste opleiding om het inschrijfformulier te kunnen downloaden. Vergeet het formulier vervolgens niet naar ons toe te sturen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Ervaringsleren

Ervaringsleren opleiding

Bij ervaringsleren gaat het niet direct om wát je doet, maar om wat je ervan leert terwijl je doet. Je gaat jouw rol ontdekken (en verbeteren) in de dingen die gebeuren. De ervaringen uit je dagelijks leven in werk en privé en de ervaringen tijdens deze opleiding zelf, zijn het leermateriaal.

DiSC Certificering

Opleiding DiSC

Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DiSC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

Een andere reis

Een andere reis

Tijdens deze reis in Oostenrijk geven wij geen antwoorden, we stellen alleen maar vragen. Vragen waardoor jij jouw antwoorden vindt. Tijdens deze reis leer je op verschillende manieren van de natuur en alles wat zich daar aandient, van de spiegel die elke deelnemer voor je is en van je eigen ervaringen en reflectie daarop.

Lees meer over de activiteiten van team-focus

Start typing and press Enter to search