Ga naar hoofdinhoud

Investeer in het potentieel en een gezonde balans van je medewerkers

Verzuimpreventie

Waar het echt om gaat

Vaak is het zo dat je medewerkers zelf niet precies weten wat er is behalve ‘dat er iets is’. Goed om te weten is dat ze daarin niet de enige zijn. We zitten met zijn allen vaak zo erg met ons hoofd in de pap dat we niet goed kunnen zien en dat is oké. Wij laten je medewerkers zien. Helpen hun hoofd op te tillen en te kijken en brengen inspiratie om doelen te realiseren en in actie te komen.

Dat doen we door de verantwoordelijkheid over het leven weer in eigen handen te laten nemen. Daarnaast motiveren we om vol te houden en niet op te geven.

Het begint met een keuze
Een keuze om actie te ondernemen, om de eerste stap te zetten. Om je medewerkers een kans te geven op werkplezier, inzetbaarheid, groei en verandering. Bij team-focus staan we klaar om je medewerkers te begeleiden om het volledige potentieel en een gezonde balans tussen werk en welzijn te ontdekken. Iedere medewerker heeft een eigen reis, eigen uitdagingen en eigen potentieel. Samen gaan ze aan de slag, daar komt de echtheid en de puurheid goed naar boven. We houden geen spiegel voor. Wel faciliteren we waardoor je medewerkers hun eigen spiegel voorhouden.

Wij gaan jouw medewerkers niet veranderen

Wij geven geen oplossingen voor eventuele wrijvingen waar jouw medewerkers in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen.Wel helpen we die oplossingen naar boven te halen met Ervaringsleer.

We luisteren met oprechte nieuwsgierigheid en helpen de stappen te zetten zodat je medewerkers hun eigen pad kunnenbewandelen om het volledige potentieel en een gezonde balans tussen werk en welzijn te ontdekken.

Eerlijk is eerlijk: dat gaat niet altijd leuk zijn en is ook niet alleen maar gemakkelijk. We vragen. Blijven vragen. Zodat ze zo oprecht mogelijk kunnen kijken naar zichzelf. Naar die plekjes die ze liever vergeten. En ja, soms doet het pijn om net naar dat stuk van jezelf te kijken. Maar precies op dat stukje zitten de groeimogelijkheden.
Zo leren medewerkers te kijken, te ervaren en te groeien.

In de training leert jouw medewerker denken in mogelijkheden en het nemen van verantwoordelijkheden. Ze leren hun eigen kracht en die van hun collega’s kennen én gaan hierop vertrouwen. Zo leren medewerkers te kijken, te leren en te groeien.


Contact

Heb je nog vragen?

Neem contact op!

Contact

Heb je nog vragen?

Neem contact op!