Ga naar hoofdinhoud

Haal jij in?

Nieuws

Wanneer?Datum volgt.
Waar?TT junior Track Education Center in Assen ( naast de tunnel richting het paddock van het TT circuit)
Voor wie?Voor de ervaren en startende ZZP’er , voor de startende en ervaren
ondernemer met personeel dus voor ondernemende mensen die leiding of
sturing geeft aan zichzelf en of anderen. (Max 12 deelnemers)

Een uniek programma waarin zinvolle aspecten van het ondernemerschap belicht worden vanuit een frisse invalshoek. De oefeningen in het trainingsprogramma worden gekoppeld aan motor rijvaardigheidsoefeningen en zullen zo een levendige metafoor gaan vormen voor het te behandelen thema.

Er zijn legio bedrijfstrainingen waar gesproken wordt over ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Als er echter één activiteit te benoemen is waarbij je ondernemend bent dan is het wel motor rijden, hoe persoonlijk wil je het leiderschap hebben als jij het stuur in handen hebt en jouw hele lichaam en geest de motorfiets onder controle moet houden.

Er zijn meer overeenkomsten bij het onder controle houden tussen ondernemen en motorrijden dan je misschien wel voor mogelijk houdt, het verschaft een nieuw inzicht over wie je bent en waar je staat als persoon en als ondernemer/ leidinggevende.

CRExperience

De CRExperience ondernemer sessies is een bedrijfstraining gekoppeld aan een rijvaardigheidstraining welke wordt gegeven op de TT Junior Track in Assen. In tegenstelling tot het TT circuit Assen is de TT Junior Track een kort en overzichtelijk circuit waar de snelheid relatief laag ligt. Een CRExperience ondernemer sessies is een brede training waarin meerdere bedrijfskundige thematieken gekoppeld worden aan rij technische aspecten in een uiterst intensief programma op en naast de baan waarbij theorie en praktijk elkaar aanvullen.

Ontvangst en programma.

De ontvangst vindt plaats in de geheel vernieuwde unit op de TT Junior Track en na de uitgifte van de rijnummers wordt onder het genot van een kop koffie het programma van de dag doorgenomen , is er een korte voorstelronde en maakt u onder meer kennis met de gecertificeerde CRExperience instructeurs.

Gedurende dag zullen er 4 hoofd thema’s worden belicht:

  1. Visie en doelstellingen
  2. Marktbewegingen
  3. Verantwoordelijkheid
  4. Persoonlijk leiderschap

Bij de start van de praktijksessies laat de instructeur zijn groep de rijlijnen op de baan zien, hierna rijdt de groep zelfstandig op het circuit. De instructeur observeert de verrichtingen van zijn groep bij alle praktijksessies vanaf de zijkant en noteert deze. Na iedere praktijksessie volgt er een nabespreking waarbij de instructeur de aandachtspunten met zijn groep doorneemt, om vervolgens plenair nog het thema te bespreken en de ervaringen te delen. De volgende technische rijvaardigheid aspecten komen aan de orde zoals kijktechniek, anticiperen, rijlijnen, zitpositie, bochten rijden, balans en gewichtsverplaatsing.

Visueel contact

De rij instructeur heeft altijd visueel contact met al zijn rijders. ook kan de instructeur op verschillende posities op de baan visueel contact houden met zijn groep. Eventueel kan hij direct naast of op de baan op een veilige manier aanwijzingen geven. Deze directe aanpak maakt de CRExperience training nog unieker dan ze al is. De visualisatie oefening behorend bij het te behandelen hoofd thema zal daarna ook worden geëvalueerd en de ervaringen gedeeld.

Vertrouwen

De thema’s worden aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden gekoppeld aan de rijvaardigheidsoefening. Dit maakt deze training levendig en vooral tastbaar, en omdat de TT Junior Track in een Noordlus en Zuidlus is opgedeeld , die zowel linksom als rechtsom gereden wordt, maken de deelnemers veel meters.

De CRExperience ondernemer sessies is voor iedere ondernemende motorrijder een zinvolle training. Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden en de theorieblokken gaat de rijder haar / zijn motor niet alleen beter begrijpen, maar zullen ook de thema’s als een soort “knoop in je zakdoek”een wezenlijk onderdeel uit gaan maken. De deelnemer krijgt gaandeweg de training meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor. Door deze aanpak gaan de bedrijfsmatige onderwerpen een blijvend en tastbaar karakter krijgen zodat dit op lange termijn vruchten af blijft werpen voor uw onderneming met de daarbij behorende revenuen.

Lunchbuffet paddockrestaurant

Halverwege het programma op de TT Junior Track vertrekken deelnemers onder begeleiding van de instructeurs naar het paddock op het TT Circuit Assen. De deelnemers nuttigen in het paddock restaurant het aangeboden lunchbuffet met uitzicht op de GT-bocht of bij mooi weer onder de parasol op het terras.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor deelname aan De CRExperience ondernemer sessies bedraagt:

€ 499,00 excl BTW.

Dit is inclusief koffie bij ontvangst, lunchbuffet in het paddockrestaurant, persoonlijke ongevallenverzekering en het deelname-certificaat op naam.

Inschrijven kan digitaal via de CRExperience-site of door het sturen van een mail naar Heidi: [email protected] of Martin : [email protected]