Opleiding ervaringsleren 2018

 In Nieuws

De opleiding van 2017 zit helemaal vol en in 2018 gaan we aan de slag met 4 nieuwe cycli. Data staan op opleidingspagina.

BASISOPLEIDING ERVARINGSLEREN

Lopen leer je door te lopen. Schrijven leer je door te schrijven. Er zijn tal van voorbeelden waarbij je leert door te doen. Ervaringen brengen ontwikkeling en groei, vooral als je je bewust bent van jezelf tijdens die ervaringen. Bij ervaringsleren gaat het niet direct om wát je doet, maar om wat je ervan leert terwijl je doet. Je gaat jouw rol ontdekken (en verbeteren) in de dingen die gebeuren. De ervaringen uit je dagelijks leven in werk en privé en de ervaringen tijdens deze opleiding zelf, zijn het leermateriaal.

Samen met en van elkaar leren door te dóen. Volgens dat principe neemt Team-Focus individuen en groepen mee in een dynamisch leertraject. Tijdens diverse opdrachten binnen en buiten, zullen ervaringen, observaties en vragen van de begeleiders je meer vertellen over jezelf, je gedrag in een groep of als individu, de mate van verantwoordelijkheid die je neemt en hoe je groepsprocessen kunt lezen en beïnvloeden. Team-Focus faciliteert een veilige maar prikkelende leeromgeving, staat naast je en begeleidt.

FullSizeRender 4

Doel van de opleiding

Inzichten in gedrag en attitude leveren concrete handvatten om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Een enorm cadeau voor jezelf, waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben. Daarnaast krijg je een stevige basis om als trainer Ervaringsleren aan de slag te kunnen gaan. Want ook daarvoor is deze opleiding geschikt.

Alles bij elkaar een opleiding en ervaring om nooit te vergeten. Kom uit je comfortzone en ga met ons aan de slag. Gewoon dóen.

16730273_785940524877729_3975940965899660777_n

 

meer weten over ervaringsleren

Recent Posts
Contact

Als je ons via het telefoon niet kunt bereiken, stuur dan gerust een mailtje! We zullen zo snel mogelijk reageren.

Start typing and press Enter to search