Ik ga het doen…

 In Nieuws

We kregen een berichtje via facebook van Mary en dat willen we graag met jullie delen.

 

…IK GA HET DOEN 👊🏻…
Met zwetende handjes en een raar gevoel in mijn buik, schrijf ik dit bericht…Deze quote past perfect bij een zeer grote en spannende stap… 2018 is een jaar waar ‘oude’ deuren gesloten worden en nieuwe deuren zullen opengaan… onwennig en gespannen ga ik dit avontuur aan, maar wel zelfverzekerd 💪🏻… dat LEF hebben en LOSLATEN zijn mijn levenslessen waar ik steeds beter in aan het worden ben… omdat ik steeds beter weet wat IK WIL! En mijn intuïtie volg en mijzelf (mijn gevoel) serieus neem… door geconfronteerd te worden met mijn zwakke punten en diepe dalen, heb ik ook mijn sterkte punten leren kennen.

Na een training bij @teamfocus (Dennis) werd me steeds meer duidelijk dat ‘JE HET ZÈLF MOET DOEN’… jij bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes en hoe je je leven, je werk, vorm geeft! Jij bepaalt! Niemand anders kan dit voor je doen… dat was het laatste duwtje wat ik nodig had… of nee, het voorlaatste duwtje…

toen mijn man Bass zei: ‘schat, ga dan dát doen waar je ècht BLIJ en gelukkig van wordt!’ … En mij wilde steunen in mijn keuze, (want eerlijk is eerlijk, financieel gaan we heeeeel veel opgeven) was het besluit snel gemaakt… ik ga, na bijna 15 jaar vol passie bij Gilde opleidingen te hebben gewerkt, ontslag nemen en ná dit schooljaar, want dat maak ik wel af, me volledig op BLIJsieraden storten! Pfffffffff dat is eruit! En dat lucht op! Iedereen mag het weten! JEUHEU 🤪… later meer… nu eerst bijkomen 🙃… nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen? Ik zal zo nu en dan mijn ervaringen met jullie delen … 😘

Mary van Heel-Roeters

Recent Posts

Start typing and press Enter to search