Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DiSC® certificatie training

december 3, 2018 @ 09:00 - december 4, 2018 @ 17:00

€975,00

Ontdek jezelf en anderen met DiSC Classic en Everything DiSC

Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DiSC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

DiSC kan leidinggevenden en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, hun communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen. Het helpt managers, coaches, trainers en verkopers om de behoeften, prioriteiten en drijfveren van anderen te begrijpen en zo effectiever te zijn in hun leidinggeven, coachen, trainen, ontwikkelen, onderhandelen en verkopen

DiSC® trainer worden?

Na de DiSC Certificatie Training ben je in staat om de DiSC profielen te gebruiken voor coaching, ontwikkeling, begeleiding, mobiliteit, selectie en in te passen in je eigen trainingen (bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden, conflicthantering, teamontwikkeling, leiderschap, verandering, verkoop, etc.), waarbij je gebruik maakt van een geweldige hoeveelheid materiaal, dat digitaal ter beschikking wordt gesteld. Na de training ben je ook gerechtigd DiSC profielen af te nemen.

Meer informatie vind je op onze DISC website en inschrijven kun je door een mail te sturen naar disc@team-focus.nl

Gegevens

Begin:
december 3, 2018 @ 09:00
Einde:
december 4, 2018 @ 17:00
Kosten:
€975,00
Website:
www.team-focus.nl

Organisator

Team-Focus
Telefoon:
06 46 62 1607
E-mail:
administratie@team-focus.nl
Website:
www.team-focus.nl

Locatie

Buitenplaats Vaeshartelt
Weert 9
Maastricht, Zuid-Limburg 6222 PG Nederland
+ Google Maps

Start typing and press Enter to search